Cătălin Bulf, președinte PMP Argeș: ”Le recomand românilor, cât este guvernul Ponta la putere, să se împărtăşească des, mai ales înainte să meargă la spital”

Preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a evaluat motivele  pentru care parlamentarii români ar merita pensii speciale. Chiar dacă în spitalele din ţară se moare cu zile din cauza unui sistem medical ale cărui  lipsuri s-au  acutizat de la o guvernare la alta.
”Vreau să vorbim astăzi despre mizerabili, dar nu despre ,,Mizerabilii” lui Victor Hugo, ci despre mizerabilii din Parlamentul României, care se gândesc numai la pensii speciale, numai la ciubucuri, ciolan şi mită, iar copiii românilor mor cu zile în spitale. Eu le recomand românilor, cât este guvernul Ponta la putere, să se împărtăşească des, mai ales înainte să meargă la spital.
De ce sunt parlamentarii atât de speciali pentru a primi pensii speciale? Parlamentarii sunt speciali pentru că suntem singurul popor care are boli de week-end. În week-end nu funcţionează laboratoarele medicale, în week-end specialiştii care trebuie să facă analize nu lucrează şi, în general, în week-end e bine să stai acasă, să mori liniştit. Parlamentarii noştri speciali merg la Viena, Paris, Monte Carlo, au unde să se trateze inclusiv în week-end.
Guvernul Victor Ponta vrea să pună în aplicare sloganul ,,Vrem o ţară ca afară!” Şi cum copiii noştri mor cu zile în spitalele din România, probabil că şi mai mulţi vor pleca în afară. Pentru că în România nu putem avea o ţară ca afară, doar în altă parte. Aş dori să le transmit argeşenilor că aceşti oameni speciali au ajuns în acest stagiu numai datorită votului lor de 25 de ani, deci, dacă vor să se schimbe ceva în ţara aceasta trebuie să-i uite şi să se uite către alţi oameni”,  a declarat Cătălin Bulf, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea