Partidul Naţional Democrat, un partid care vrea să reformeze clasa politică

# Cei interesaţi să ocupe funcţii de conducere în partid trebuie să aibă cazierul alb şi să-şi dovedească averea
Plin de optimism şi convingere de noul proiect politic, deputatul Mihai Deaconu, membru fondator al noului partid ce vrea să schimbe clasa politică din România, Partidul Naţional Democrat, spune că acest proiect  este o alternativă la cei doi mari poli de putere, PNL şi PSD, care oferă un alt mod de politică decât aceste două mari partide. Deputatul Deaconu susţine că cei care doresc să ocupe funcţii de conducere în partid trebuie să se prezinte cu cazierul şi declaraţia de avere. Totodată, deputatul argeşean mai susţine că procesul de triere al membrilor va fi foarte sever, mergând pe principiul calitativ şi nu cantitativ al membrilor.
,,Cel târziu până la sfârşitul lunii septembrie, partidul va fi înscris în registrul partidelor din România. Noi deja avem oameni de legătură în toate localităţile, oameni care ni s-au alăturat, sătui de actuala clasă politică. Au venit alături de noi oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni din diferite domenii de activitate, învăţământ, justiţie şi alte domenii.
La Curtea de Argeş, foarte mulţi colegi din învăţământ au venit alături de mine pentru a se alătura acestui nou proiect politic. Au zis că acest partid este o alternativă la actuala clasă politică şi anume PNL şi PSD, cei doi poli de putere. Noi nu ne-am propus să creştem numeric, adică din punct de vedere al membrilor de partid. Noi ne-am propus o creştere calitativă. Noi primim în partid numai oameni de calitate, oameni integri, oameni fără probleme penale,  care nu sunt certaţi cu legea. La nivel naţional, avem constituit un departament pentru integritate şi pentru probleme de natură penală care va verifica fiecare membru care va deţine o funcţie de conducere la fiecare nivel, de la nivel local până la nivel naţional. Nu vrem să avem sute de mii de membri. Vrem să avem cât ne trebuie dar să fie oameni de o anumită prestanţă. Trebuie să arătăm populaţiei că suntem un altfel de partid”, a precizat deputatul Mihai Deaconu, membru fondator la Partidului Naţional Democrat. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea