Adriana Mitu a lansat o carte de referință din domeniul parenting-ului

Luni, 27 aprilie, la ora 17.00, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș a organizat evenimentul de lansare a unui volum de referință în domeniul parenting-ului (procesul de acordare de sprijin fizic, emoțional, social, financiar și intelectual copiilor, din etapa copilăriei până la maturitate). Este vorba de lucrarea „Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine”, autor Adriana Mitu.
Adriana Mitu este parenting trainer și organizează workshop-uri pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor. Totodată, aceasta se pregătește și pentru o formare în programare neuro-lingvistică – life coach NLP.
Evenimentul a prilejuit prezența a numeroși psihologi, dornici să afle informații prețioase despre acest volum, părinți și bunici, care au fost ghidați de dorința de a înțelege aspecte importante din relaționarea cu proprii copii.
Invitații speciali și speakeri la acest eveniment au fost: Cristina Goangă (Life Coach, psiholog), Andreea Bădulescu (doctor în psihologie) și Elena Sachelarie (psiholog).
În deschiderea evenimentului, autoarea a ținut să sublinieze beneficiile lecturării acestui volum de parenting:  „În această lucrare veți afla în mod cert minim cinci lucruri pe care le puteți pune în practică în relația cu copilul vostru. Veți afla afla care sunt propriile tipare parentale mentale-emoționale moștenite, dacă acestea îți sunt benefice sau nu și vei decide dacă dorești să le transmiți mai departe copilului tău. Veți înțelege, de asemenea, care este originea comportamentelor manifestate în relaționarea cu copilul. Vei înțelege nevoile emoționale ale copilului tău și care sunt cei trei factori declanșatori ai unui comportament nedorit.”
Despre acest volum, psihologul Elena Sachelarie a afirmat: „M-a surprins foarte mult această carte. Este un exemplu excelent de «așa da! ». Cartea ne învață tehnici prin care ne putem dezvolta personal și ne putem crește copiii mai bine. Ne pune creativitatea la încercare și ne învață să redevenim copii pentru a putea înțelege relația cu copilul nostru. Ne oferă posibilitatea de a ne autoanaliza și de a ne autodezvolta.”
„Pentru Adriana Mitu, această carte este un vis devenit realitate. Este o carte în care se vede clar cuvântul «succes». În acest volum veți regăsi informații palpabile, practice, care pot fi aplicate, din momentul în care le citiți, în relația cu copilul tău. Este o șansă prin care noi să reînvățăm de la copiii noștri, să redevenim înțelepți”, a evidențiat psihologul Cristina Goangă. Sabina Busuioc

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea