Filarmonica Pitești. Daniela Vlădescu, la concertul aniversar 8 ani

Filarmonica Piteşti aniversează joi, 21 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, printr-o gală extraordinară de operetă, opt ani de la primul concert. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, vor evolua sopranele Daniela Vlădescu şi Valentina Korchakova, soprana de coloratură Mediana Vlad, tenorul Mario Nikolov şi baritonul Stefan Popov. În program, pagini celebre din operetele Soarele Londrei, Lysistrata, Liliacul, Contesa Maritza, Văduva veselă, Silvia, Lăsaţi-mă să cânt ş. a. Acelaşi program va fi oferit publicului şi vineri, 22 mai, de la ora 19.00, în aer liber, pe scena din Piaţa Primăriei Piteşti. Ambele concerte sunt incluse în manifestările dedicate Zilelor Municipiului Piteşti.
Şefă de promoţie a Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, soprana Daniela Vlădescu a devenit cunoscută din ultimul an de facultate, atunci când a şi câştigat un concurs la filarmonica din Braşov. Telegenică, talentată, a avut numeroase apariţii în emisiunile de televiziune. A fost solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti. În prezent, este director al Teatrului Liric din Constanţa. Îndrăgita solistă, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a mai cântat cu Filarmonica Piteşti, în 2013, de Ziua Naţaaională, într-un concert susţinut la Mioveni.
Fiind o gală extraordinară, preţul biletelor galei din 21 mai este 50, respectiv 30 de lei, în funcţie de categoria locului. Abonamentele rămân valabile.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea