Deputatul Mihai Deaconu este împotriva noului cod silvic

#  Mihai Deaconu, membru fondator al PND, critică măsura de reducere a suprafeţei fondului forestier care este prevăzută în noul cod silvic
Deputatul de Argeş, Mihai Deaconu, membru fondator al Partidului Naţional Democrat, se declară nemulţumit de noul cod silvic, mai precis de articolul care dă undă verde defrişărilor masive, acela de reducere a suprafeţei fondului forestier din România.
”Eu zic că aici este o mare afacere la mijloc, cu acest nou cod silvic. Dacă va fi adoptată această formulă a noului cod silvic, suprafaţa fondului forestier din România va fi redusă drastic. În ultimii ani s-au tăiat milioane de metri cubi de lemne din pădurile ţării. Am văzut cu ochii mei cum plecau din Făgăraş buştenii puşi direct în containere care ajungeau în portul Constanţa. După miezul nopţii şi până dimineaţa era jale pe drumuri de atâtea maşini grele. Trebuie făcut ceva pentru a stopa acest jaf, altfel natura se va răzbuna. Îmi aduc aminte că bunicul nu tăia decât un copac-doi din pădurea lui în fiecare an şi se îngrijea apoi de fiecare lăstar în parte, să aibă şi nepoţii de ce să se bucure mai târziu.”, a declarat deputatul de Argeş, Mihai Deaconu.

Mircea Dinu, consilier local PP-DD al Municipiului Piteşti, s-a înscris în partidul deputatului Mihai Deaconu

Deşi cunoştea faptul că îşi va pierde funcţia de consilier local odată cu demisia din PP-DD, Mircea Dinu a ales să se alăture formaţiunii politice a deputatului Mihai Deaconu, membru fondator al PND. Dinu nu a venit singur, ci împreună cu alți 17 foști membri ai PP-DD Argeș care făceau parte din Biroul Municipal Pitești. Prin acțiunea sa, Mircea Dinu și-a pierdut mandatul de consilier local, acesta fiind înlocuit cu următorul pe listă, Silviu Popovici, fost președinte al organizației PP-DD Pitești. Acum, Mircea Dinu va conduce comitetul de iniţiativă PND la nivel judeţean.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea