Monaliza Zegheru are nevoie de ajutor în lupta sa pentru viaţă

# Când fiecare minut din viaţă se câştigă cu rugăciuni  şi terapii costisitoare

Tânăra profesoară de canto a Centrului Cultural Mioveni, căreia medicii români i-au mai dat doar trei săptămâni de trăit, a fost operată, săptămâna trecută, la o clinică din Turcia.  Este cea de-a doua intervenţie chirurgicală de la diagnosticarea sa cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri, o maladie ce creşte rapid şi-i invadează nu doar sinusurile, ci şi organele. Coşmarul Monalizei n-a luat însă sfârşit. Are în continuare de luptat  pentru fiecare minut de viaţă! Iar singură, n-o poate face!

Ultima operaţie  la care a fost supusă tânăra de 26 de ani a fost efectuată săptămâna aceasta în Turcia. Intervenţia avut loc la coloană şi şold, acolo unde tânăra avea metastaze.  “Acum, corpul fragil al Monalizei se află acoperit cu gheaţă ca să poată primi transfuziile cu sânge de care are nevoie, având hemoglobina foarte mică. Vă rog ca în continuare să o sprijinim şi să ne rugăm pentru ea”, a scris, pe pagina sa de Facebook, directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş, cea care ţine legătura cu mama Monalizei, aflată şi ea la clinica din Turcia, alături de fiica ei.
Monaliza  Zegheru este profesor de canto la Centrul Cultural Mioveni, iar în urmă cu nici trei luni a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri, o maladie ce creşte rapid şi-i invadează nu doar sinusurile, ci şi organele. A mai trecut printr-o operaţie, însă boala a recidivat agresiv, iar medicii români nu i-au mai dat nicio şansă.   După această ultimă intervenţie chirurgicală, Monaliza are de urmat o serie de terapii costisitoare, de aceea, orice ajutor este binevenit.

Care vor să ajute, pot face donaţii în următoarele conturi, deschise la BCR:
LEI – RO75RNCB0022095573790004
EURO – RO05RNCB0022095573790003
Titularul contului, Monaliza Ecaterina Zegheru.

C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea