Face-painting și personaje din poveste, principalele atracții de Ziua Copilului oferite de Biblioteca Județeană Argeș

De 1 iunie, în parcul Lunca Argeșului, Biblioteca Județeană "Dinicu Golescu" Argeș prin Secția Tinerilor, în colaborare cu Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România, filiala Argeș, și cu Centrul Europe Direct Argeș, a organizat un program de lectură distractiv și amuzant intitulat „Citiți cu noi!”.
Voluntarii Secției Tinerilor s-au îmbrăcat în personaje de basm și de poveste și i-au invitat pe copiii prezenți în parcul Lunca Argeșului să citească împreună cu ei basme și povești. Personaje de poveste, precum Păcală (Alexandra Duță), Pinocchio (Teodora Penaru), Cenușăreasa (Alexia Ciulcu), Degețica (Adelia Gabriela), Fata Moșului (Alexandra Cîrstea), Fata Babei (Mihaela Ilie) Vrajitoarea (Cristiana Rizea), au fost aduse la viață de tinerii voluntari prin replici cunoscute și costumații ingenioase.
Principala atracție pentru copiii de toate vârstele a constituit-o atelierul de face-painting. Cea care a reușit să capteze atenția tinerilor prin îndemânarea și talentul său a fost Ștefania Penaru, voluntară a Secției Tinerilor, care i-a transformat pe copii în personaje din basme și super-eroi.
Copiii au fost atrași și de cărțile de povești și enciclopediile din fondul de carte al Bibliotecii Județene Argeș, pe care au avut posibilitatea să le răsfoiască împreună cu tinerii voluntari. Cei mici au avut parte și de alte surprize plăcute: au primit floricele, baloane, cărți de povești și dragoste transpusă în îmbrățișări gratuite din partea voluntarilor Centrului Europe Direct Argeș. Adulții au primit materiale informative provenite de la Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene. 
Sabina Busuioc

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea