”Parcul acela la un milion şi ceva de euro, făcut lângă Casa de Cultură, sigur ridică semne de întrebare”

# Declară Gheorghe Alecsei despre investiţiile din Curtea de Argeş

Opoziţia din Curtea de Argeş devine din ce în ce mai activă. Cu un preşedinte al organizaţiei locale al PNL Curtea de Argeş, autentic liberal, Jr. Sandu Nichita, cu Gheorghe Alecsei, consilier local  PNL şi  prosper om de afaceri şi cu Adrian Miuţescu, un opozant ferm al PSD, situaţia politică zonală şi judeţeană pare să intre într-un echilibru. Atacurile la adresa puterii, atacuri venite din partea opoziţiei se înmulţesc, din păcate doar de la Curtea de Argeş, dar este bine şi aşa.
Săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, după ce Adrian Miuţescu a adus critici foarte ferme la adresa puterii, cu precădere la adresa lui Andrei Gerea vizând scumpirea gazelor naturale, la rândul său şi Gheorghe Alecsei, consilier local PNL Curtea de Argeş a venit cu critici foarte ferme la adresa conducerii administraţiei locale din Curtea de Argeş.
Alecsei acuză faptul că preţurile la lucrările executate în Curtea de Argeş sunt mult supra-estimate şi ridică mari semne de întrebare. Un exemplu în acest sens a fost dat parcul de lângă Casa de Cultură, care a costat peste un milion de euro şi nu se vede pe ce au fost cheltuiţi aceşti bani.
,,Faptul că se face, este un lucru pozitiv şi bun, dar cum se face şi cu ce preţuri…? De exemplu, parcul acela la un milion şi ceva de euro, făcut lângă Casa de Cultură, sigur ridică semne de întrebare. Faptul că s-au făcut străzile din Curtea de Argeş printr-un proiect european de aşa anvergură este foarte bine, numai că au transformat străzile în poteci! Asta nu este bine! Adică, faptul că se face este bine, dar cum se face, modalitatea în care se face şi la ce preţuri se face, ridică multe semne de întrebare pe care mi le-am pus şi eu. Nu au loc două maşini pe străzile proaspăt reabilitate! Repet, faptul că se face e ok, dar cum se face şi la ce preţuri... naşte multe semne de întrebare”, precizat omul de afaceri Gheorghe Alecsei, consilier local PNL al municipalităţii Curtea de Argeş.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea