Flautul fermecat, ediţia a V-a

Filarmonica Piteşti organizează, joi, 18 iunie a.c., de la ora 19.00,  la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, ediţia a V-a a concertului cameral „Flautul fermecat”, susţinut de flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi pianistul Horia Mihail. Îndrăgiţii solişti concertişti au mai colaborat cu Filarmonica Piteşti, în stagiunile trecute, în concerte camerale sau împreună cu orchestra simfonică. În program, lucrări semnate de Bach, Donizzeti, Schubert, Bartók, Giovannini, Mancini, Dinescu şi Brădiceanu.  
Ion Bogdan Ştefănescu a debutat la 14 ani ca solist pe scena Ateneului Român. De atunci până în prezent a susţinut numeroase recitaluri şi concerte în ţară şi în străinătate:  Anglia, Franţa, Spania, Cehia, Coreea de Nord, Japonia, SUA, Ungaria, Italia, Germania, Olanda, Elveţia, Suedia, Norvegia. Este laureat al mai multor concursuri naţionale şi internaţionale de gen. A realizat, de-a lungul anilor, un număr impresionant de înregistrări la Societatea Română de Radio şi la Televiziunea Română, dar şi la societăţi de radio din străinătate.
Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din: România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite. Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca: „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”. În ultimii doi ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte la Berlin, Praga, Munchen, în China, Italia, Bulgaria, Danemarca şi Germania.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea