Adrian Ştefan, noul preşedinte al C.S. Dacia Mioveni 2012

Înfiinţat în anul 2012, după cum se înţelege şi din denumire, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 şi-a atins, după cum se poate spune că deja, ţintele propuse. Acest club sportiv a fost înfiinţat pentru promovarea sportului de masă, iar în doar doi ani şi jumătate de la înfiinţare, rezultatele sunt neaşteptat de bune. Fie că vorbim de karate, oină, nataţie, tenis, volei sau hanbal, rezultatele sportivilor din cadrul acestui club au fost peste măsura aşteptărilor, aducând la Mioveni sute de medalii de la diferite competiţii naţionale şi chiar internaţionale, într-un timp atât de scurt de la înfiinţare.

 

C.S. Dacia Mioveni 2012 a fost condus până săptămâna trecută de Nicolae Tudose, directorul societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni,  iar din motive de aglomerare a activităţii acestei societăţi, timpul acordat clubului sportiv era insuficient, iar riscul unui parcurs descendent era iminent.
Astfel că, în urma şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) Clubului, desfăşurată luni, 15 iunie a.c., s-a decis ca Adrian Ştefan să fie noul preşedinte al C.S. Dacia Mioveni 2012.

Cine este Adrian Ştefan?

Noul preşedinte al C.S. Dacia Mioveni 2012, Adrian Ştefan vine din interiorul clubului, ocupând până la momentul respectiv funcţia de secretar.
Adrian Ştefan este şi consilier judeţean, dar activitatea sa de bază se desfăşoară în cadrul societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, fiind directorul Serviciului de Iluminat Public. De-a lungul timpului s-a remarcat prin îmbunătăţirea iluminatului stradal din Mioveni ce a fost adus la un standard mult peste nivelul din  România. Preocupat de tot ce este nou, Adrian Ştefan a făcut ca Mioveniul să fie unul din oraşele cu cel mai bun iluminat stradal, cu lămpi de ultimă generaţie care au făcut să reducă consumul de energie electrică, chiar dacă numărul lămpilor a crescut.
Cu un iluminat stradal extins şi cu multe alte măsuri luate de administraţia locală, Mioveniul se plasează în topul cu cele mai puţine incidente de tâlhărie stradală.
Însă, tot Adrian Ştefan este şi protagonistul iluminatului ornamental din Mioveni în perioada sărbătorilor de iarnă, la care ne uităm toţi cu admiraţie, la felul cum a fost împodobit orașul şi la munca depusă pentru a realiza acest lucru, mai ales atunci când facem comparaţie cu Piteştiul.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea