Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş: “Vă anunț că primul punct pentru campania electorală este o lege care să anuleze aceste pensii”

Parlamentul a aprobat, săptămâna trecută, cu 303 voturi "pentru", 124 voturi "împotrivă" şi două abţineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari. PNL-ul a fost pentru respingerea acestui proiect, în timp ce aleşii PSD, UDMR, ai minorităţilor şi PC au susţinut aprobarea sa.
Preşedintele PMP Argeş le-a transmis parlamentarilor care şi-au votat pensiile speciale să le fie ruşine şi că au comis cele mai mari nedreptățI, argumentând că cei care i-au votat au pensii foarte mici.
„Nu am contestat vreodată legalitatea votului din Parlament. Afirmaţiile mele sunt vis-a-vis de lista parlamentarilor ruşinii. Trebuie să vă spun că pentru ruşine nu există lege, asta ca nu cumva să mai iasă prin presă alți parlamentari care amestecă partea legală cu partea morală. Îi rog pe parlamentari care au votat această lege a pensiilor speciale să nu se bucure prea mult. Vă anunț că primul punct pentru campania electorală este o lege care să anuleze aceste pensii. Dacă românii vor aprecia acest punct, înseamnă că în mandatul următor, 2016-2020, nu vor mai fi pensii speciale şi legea care se va da”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş. Printre altele, Cătălin Bulf a mai afirmat că cine împarte, parte îşi face. „Am ajuns parlamentar, îmi dau întâi mie şi cu alegătorii mai vedem”, a mai spus liderul PMP Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea