“Sub nicio formă nu sunt un om care să se lase şantajat”

# Ducele de Albota a făcut plângere la Parchet pentru că ar fi fost şantajat de un ziar local

În conferinţa de presă a PSD Argeş de săptămâna trecută,  primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a mărturisit că ar fi fost  şantajat de un patron de presă, care i-ar fi cerut 2.000 de lei luna , cu titlu de “felicitare”, pentru a nu-l transforma în ţinta unor articole compromiţătoare despre el.
“Presa argeşeană mă cunoaşte de  20 de ani. Dacă mi-a cerut o felicitare şi am putut, am dat-o. Dacă n-am dat-o nu s-a răzbunat. Nu poţi să dai mereu felicitări Dar nici nu m-aţi obligat şi pot să spun că aţi fost o presă corectă. Când am greşit, m-aţi ars şi pe bună dreptate. Când am muncit, m-aţi lăudat. Dar dacă credeţi că eu puteam să dau o felicitare de 20 de milioane pe lună.... Repet, de 20 de milioane pe lună! Sub nicio formă nu sunt un om care să se lase şantajat…  Prin ce-am trecut eu, familia mea din cauza acestui om care a făcut o obsesie pentru mine…. Avem destulă presă, nu vii de la Bucureşti să-mi impui…! Am  o nepoţică la Liceul Alexandru Odobescu, care suferă din cauza mizeriilor ce se spun despre noi.” a declarat primarul din Albota, făcând referire la patronul săptămânalului ,,Atac de Argeş”, Florin Paraschivescu.
Pentru ceea ce cataloghează drept un atac murdar la adresa sa, edilul a făcut plângere la Parchet.
În urmă cu două săptămâni, ziarul nostru relata, pe surse, că în primăvara acestui an, primarul Ion Dumitru, nemulțumit de materialele apărute în săptămânalul ,,Atac de Argeş”, cu privire la propria sa persoană, a încercat - și, probabil, a și reușit – să însceneze un flagrant directorului publicației respective. Pentru șantaj, desigur. Drept pentru care a dat o fugă la procurori, le-a povestit ce intenționează să facă, după care a purces la treabă. Întâlnirea a avut loc prin intermediul unui al doilea primar, coleg cu ”Ducele” de Albota, ba chiar și prieten. Acesta, de bună credință, a aranjat ca discuțiile să fie purtate într-o zonă discretă, departe de ochii și, mai ales de urechile nepoftiților. Doar că primarul din Albota, la întâlnire, a venit ”dotat” cu aparatură profesionistă de ascultare, aparatură înmânată și montată de judiciariștii care se ocupau, deja, de caz.
Scenariul a fost făcut pentru a dezvălui șantajul invocat. Doar că, exact ca și pe front, s-au înregistrat și victime colaterale. Pentru că ”Ducele” a uitat să îi transmită omologului său cum stau lucrurile, ca acesta să fie mai reținut în declarații.  Ce a ieşit a fost o mândrețe de înregistrare, în care se pot asculta de toate – spun sursele noastre – de la feluri de mâncare gătite, la înjurături trăsnite și muuuulte multe altele.
“Colegul meu n-are nicio implicaţie. El este un coleg bun şi un prieten de-al meu şi nu puteam sub nicio formă să fac ceva împotriva lui”, a  mărturisit , în aceeaşi conferinţă de presă, primarul Ion Dumitru.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea