Penibil, dar invocând interese oculte, consilierul județean Iulian Prunaru s-a opus finanțării proiectului ”Drumul Sticlelor”, fără să știe concret despre ce este vorba

# Acesta chiar și-a permis să îl amenințe pe președintele Tecău cu o pângere penală: ”Dați bani în continuare, că o să dați și cu subsemnatul!...”
Că activitatea unora dintre consilierii județeni se reduce la scandal și la amenințări, este un fapt cunoscut. Că lucrul acestora în comisii se desfășoară fără nici un fel de obiecții, iar în ședințele de plen consilierii se umplu de indignare - se vede cu ochiul liber. Ei bine, la ședința de săptămâna trecută, s-a trecut și la amenințări, și nu la adresa oricui, ci a însuși președintelui Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău. Acestuia, consilierul Iulian Prunaru i-a promis o plângere penală pentru că nu asfaltează cum se cuvine sudul județului, alocând sume cu prioritate către centrul și nordul regiunii Argeș.
”Vă rog frumos să mă ascultați. Dacă nu, să fiți sănătoși, dar să se consemneze acolo. Domnule președinte, dumneavoastră lăsați… gropi, cu mii de oameni în cele șase comune (din sud, n.r.). De la Primăria  din Costești, la Poliție, văd un indicator non-stop, pe care scrie ”14 km. Gruiu”. Din câte cunosc foarte bine, localitatea Gruiu face parte din comuna Căteasca și tot din întâmplare pe acolo se întâlnește cu Autostrada. De ce dumneavoastră nu doriți să faceți asfalt nu până la Gruiu, 14 kilometri, ci mai puțin până în satul Șerbănești sau Țuțulești, comuna Suseni, că de acolo se descurcă ceilalți. Dacă nu, de ce nu faceți asfalt pe strada Metalurgiei, pe lângă biserica de la intrarea din Costești, să legați pe acei oameni din Slobozia, din Ștefan cel Mare, nu pe mine. De ce dumneavoastră veniți continuu cu investiții noi și îmi spuneți mie ca la un prost de strada Sticlelor asta, minunea asta care nu are nici un număr, nici DL (drum local, n.r.), nici DC (drum comunal, n.r.)… Această stradă, dacă nu mă-nșel, pleacă de pe barajul de la Prundu, coborând, și chiar acolo, de sub centura Piteștiului, de sub pod, este asfaltată beton, până la un individ, la calea ferată. De ce dumneavoastră doriți să faceți orașul Ștefănești extraordinar de frumos și nu vă ocupați de Centrul Cultural Brătianu și vă ocupați de asfaltul de pe strada Sticlelor?... Dați bani în continuare, că o să dați și cu subsemnatul!...”, a spus consilierul județean Iulian Prunaru.

Parteneriatul cu pricina era aprobat, anterior, de aceiași consilieri județeni

Aspectul mai puțin cunoscut de vocalul consilier județean este acela că, nu cu mult timp în urmă, în aceeași echipă, forul de conducere al județului a votat intrarea CJ într-un parteneriat cu orașul Ștefănești, tocmai în vederea finalizării căii respective de acces. Drumul Sticlelor deservește un bazin demografic aproximativ egal cu întregul sud al județului, fiind asfaltat în proporție de 90% de Primăria Ștefănești. Care primărie a venit cu covorul asfaltic până aproape de Barajul Prundu, care primărie a montat deja o bună parte din parapeții de protecție. Drumul a preluat deja o parte din traficul zonei Podul Viilor, fiind de importanță strategică pentru întreaga zonă, inclusiv pentru unele comune din sud.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea