PNL Curtea de Argeş mizează pe meticulozitatea unei doamne profesor pentru funcţia de primar

Jr. Nichita Sandu, despre posibilul candidat al PNL la primăria Curtea de Argeş: ,,Aş dori să fie o doamnă la Curtea de Argeş. Doamnele sunt mai eficiente. M-am gândit la un nume din zona învăţământului, dar poate să fie şi din alt domeniu”.
La nici un an până la începerea bătăliei pentru funcţiile de conducere ale administraţiilor locale şi judeţene, partidele politice îşi fac diferite strategii şi stratageme pentru cucerirea teritoriilor locale.
Acest lucru se întâmplă şi la Curtea de Argeş, unde PNL vrea să scoată la încălzire pentru candidatura la funcţia de primar trei nume, din care să facă parte şi o doamnă, din zona învăţământului, sau din alt domeniu,  conform preşedintelui PNL Curtea de Argeş, Sandu Nichita. Totodată, organizaţia PNL Curtea de Argeş nici nu ia în calcul o înfrângere la candidatura pentru postul de primar, dorind să cucerească absolut tot, şi majoritatea în Consiliul Local.
,,Noi ne-am propus ca la Curtea de Argeş să avem neapărat primar şi Consiliul Local majoritar PNL. Nu am desemnat o persoană anume pentru că eu cred că este prematur. Avem trei candidaturi pentru postul de primar, trei orientări. Este prematur să aruncăm un nume pentru că ceilalţi au grijă ca, până la alegeri, să-l decimeze pe candidat. Îmi aduc aminte  o practică a fostului PDL, când azi se desemna un candidat, iar peste trei luni era altul, peste trei luni, altul şi aşa mai departe. Noi avem o altă strategie, aici, la Curtea de Argeş, chiar dacă nu întotdeauna rezonează cu ceea ce spun cei de la centru, dar am impresia că ei sunt un pic mai departe de problematica diferitelor zone. Dacă, neapărat, vor să zică de mâine este x candidat, păi x să rămână, să fie bătut în cuie acel nume. Să muncească toţi să-i facă imagine, să-şi facă şi el imagine, să fie susţinut de o echipă şi să aibă banii necesari pentru finanţarea campaniei, fiindcă organizaţia nu are de unde să-i finanţeze campania. Finanţarea partidelor spune altceva şi decât să facem vreo chestie și să te pomeneşti cu DNA-ul la uşă mai bine îl avertizezi de la început. Cine vrea să ajungă primar, consilier, trebuie să-şi finanţeze campania electorală. Aş dori să fie o doamnă la Curtea de Argeş. Doamnele sunt mai eficiente. M-am gândit la un nume din zona învăţământului, dar poate să fie şi din alt domeniu”, ne-a mărturisit preşedintele PNL Curtea de Argeş, jurist Nichita Sandu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea