Deputatul PND Mihai Deaconu critică boicotul parlamentarilor PSD la votarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea S.I.E.

# Mihai Deaconu: Înainte de a vota, am fost abordaţi, parlamentarii PND, de trimişi ai PSD-ului care au încercat să ne schimbe ideea de vot!

Deputatul Mihai Deaconu, membru fondator al PND, a criticat măsura luată de PSD cu privire la boicotarea votului ce privea alegerea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea S.I.E.
Deoaconu spune că nu are fundament acuzaţia PSD cu privire la această nominalizare a preşedintelui Klaus Iohannis, pentru că preşedintele a vorbit cu premierul care era în funcţie la momentul respectiv, cu Gabriel Oprea, care a promis că va susţine propunerea sa, aşa cum s-a şi întâmplat.
Deputatul mai susţine că şi el a fost abordat de trimişi ai PSD pentru a-l convinge să-şi schimbe orientarea de vot. Mihai Deaconu, prin această acţiune a PSD, vede o victorie a lui Klaus Iohannis şi un eşec al PSD.
,,Am fost şi eu martor în plen la victoria preşedintelui Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte propunerea pe care a făcut-o pentru şefia SIE, în persoana domnului Mihai Răzvan Ungureanu. PSD a fost împotriva acestei nominalizări pentru că, aşa cum au spus dumnealor, domnul Victor Ponta nu a fost anunţat personal de către preşedintele Klaus Iohannis. Dar din momentul în care domnul Victor Ponta a plecat să-şi rezolve problemele de sănătate, locul său a fost ocupat de Gabriel Oprea. Dânsul este acum premier interimar. Domnul preşedinte Klaus Iohannis a vorbit cu primul ministru în funcţie, cu domnul Gabriel Oprea, iar acesta a promis că sprijină această nominalizare. Aşadar, acuzaţia PSD, că nu a fost anunţat premierul, mi se pare că nu este fundamentată. Nu este un motiv de a nu lăsa parlamentarii PSD să voteze, adică să-şi exercite dreptul consfinţit prin Constituţie. Acest mod, mie nu mi s-a părut corect.
Lucrul acesta a demonstrat, încă o dată, că nu se pun în faţă interesele comune ale întregii naţiuni, ci sunt, mai degrabă, aduse în faţă interesele personale. Eu zic că ceea ce a făcut PSD, reprezintă un eşec pentru ei. Domnului Mihai Răzvan Ungureanu îi trebuiau 278 de voturi. A avut 278 de voturi ,,pentru” şi 6 ,,împotrivă”, rezultând o majoritate covârşitoare.
Înainte de a vota, am fost abordaţi, parlamentarii PND, de trimişi ai PSD-ului care au încercat să ne schimbe ideea de vot”, ne-a declarat deputatul Mihai Deaconu, membru fondator al PND. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea