Primarul comunei Ungheni, Iulian Miu, declarat incompatibil de A.N.I.

# Acesta ar putea fi apărat, în instanță, de fostul senator Mircea Andrei, către al cărui partid se pare că va migra

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, precum și existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul a 6 foști sau actuali aleși locali (doi primari, trei viceprimari și un fost viceprimar). Printre aceştia se numără şi primarul de la Ungheni, Iulian Miu.
Conform unui comunicat dat de ANI, Iulian Miu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 24 iunie 2008 - 31 august 2012., întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar, și calitatea de membru în Consiliul de administrație al Scolii Gimnaziale „TUDOR CORNEL”din Comuna Ungheni, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.
Odată cu declarațiile fostului senator de Argeș și Dâmbovița, Mircea Andrei, privitoare la întoarcerea în sferele politicii, se pare că primarul comunei Ungheni va fi unul dintre primii adepți. Noua formațiune politică a bogatului avocat Mircea Andrei se va numi PAM (Partidul pentru Argeș și Muscel) și va fi construită pe piesele rămase neocupate din cadavrul PDL Argeș. Este foarte posibil ca, în instanță, Iulian Miu să fie apărat de prietenul Mircea Andrei, fost (și, probabil, viitor) șef de partid.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea