Modernizare de drumuri la Coşeşti

# Au fost asfaltate două drumuri comunale în satele Petreşti şi Lăpuşani
Procesul de modernizare a drumurilor, iată, continuă şi anul acesta la Coşeşti. Chiar dacă în urma aplicării noii legi a bugetului, comuna Coşeşti a fost văduvită de câteva miliarde de lei vechi, în comparaţie cu anii anteriori, administraţia locală, condusă de doamna Elisaveta Tudose, a reuşit şi anul acesta să modernizeze o parte din drumurile comunale.
Cu o mână de fier, într-o mânuşă de catifea, Elisaveta Tudose a gestionat cât se poate de bine bruma de bani avută la dispoziţie, reuşind astfel să-şi îndeplinească promisiunile faţă de cetăţeni, cărora le promisese asfaltarea mai multor drumuri.
Aşadar, anul acesta au fost asfaltate două drumuri ce însumează o distanţă de  2,5 kilometri în satele Petreşti şi Lăpuşani.
Pe lângă această investiţie, deja finalizată, se mai lucrează intens la alimentarea cu apă a cătunului Corbu, investiţie ce se ridică la aproape 5 miliarde lei vechi.

Camere de supraveghere

În urma diferitelor reclamaţii de furturi, fie din gospodării, fie de material lemnos, care au avut loc pe raza comunei Coşeşti, administraţia locală a luat hotărârea de a monta camere de supraveghere în punctele cheie pentru a veni în sprijinul poliţiştilor în identificarea hoţilor.
Astfel, de săptămâna trecută, în comuna Coşeşti au început să se monteze camere de supraveghere pentru o mai mare siguranţă a cetăţenilor.
Se vor monta, pentru început, nouă camere de supraveghere, urmând ca în anii viitori să se mai achiziţioneze doar camerele de supraveghere ce vor fi legate la acelaşi sistem.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea