A apărut un nou număr din „Bibliosphere”

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș vă semnalează apariția unui nou număr al Buletinului informativ ”Bibliosphere” al ANBPR (Asociația Națională a Bibliotecarilor și a Bibliotecilor Publice din România) – Filiala Argeș. Revista are o apariție trimestrială și  urmărește promovarea profesiei de bibliotecar și a activităților care au loc în bibliotecile publice din județ.
Filiala Argeș a ANBPR, sub egida căreia apare această revistă, își desfășoară activitatea în sediul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș și reprezintă una dintre cele mai puternice structuri a ANBPR, având în componența sa 155 de membri înscriși, bibliotecari din cadrul Bibliotecii Județene Argeș și din bibliotecile publice din județ.
Din noul număr al revistei ”Bibliosphere” (nr. 2/2015), am extras câteva titluri de articole de interes pentru comunitatea bibliotecarilor argeșeni și nu numai: „SPACE – Biblioteci creative și comunități conectate”, „Dezvoltarea colecțiilor de bibliotecă – Achiziția de publicații (I)”, „S-a dat startul ediției a II-a a concursului «Bătălia cărților», la Biblioteca Județeană Argeș”, „O planetă albastră și pe viitor”, „Ziua Europei sărbătorită la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș”, „«Templul viselor» – o pledoarie pasionantă despre carte, lectură și bibliotecă”, „Parada liceelor. Târgul Universităților. Târgul ONG-urilor”, „Citiți cu noi, de 1 iunie!”, „Trăistuța cu povești a ajuns la Bradu”, „Aniversările și comemorările anului 2015 în județul Argeș”.
Sabina Busuioc

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea