Tabăra de pictură icoane pe sticlă la Centrul de Cultură “Brătianu”

În perioada 13-24 iulie  2015, Consiliul Județean Argeș prin Centrul de Cultură “Brătianu” va organiza a VIII- a ediție a Taberei de pictat icoane pe sticlă; aceasta se va desfășura la Vila Florica din Ștefănești, în perioada mai sus amintită, între orele 1000-1200.
Cei care vor participa, vor beneficia de îndrumarea și coordonarea lui Robert Ciobanu, student la Facultatea de Arhitectură din București și vechi colaborator al instituției, iar materialele necesare vor fi  puse la dispoziție de Centrul de Cultură „Brătianu”.
La sfârşitul taberei, ca recunoaştere a muncii depuse, participanții la tabără vor pleca acasă cu  câte o icoană din cele relizate de ei. Restul lucrărilor vor fi expuse în  magazinul de suveniruri al instituției.
Scopul acestei tabere  este acela de a-i învăţa pe copii  meşteşugul tradiţional al picturii pe sticlă, promovarea calităţii, respectarea canonului în realizarea icoanei pe sticlă.
Anul acesta organizatorii au bucuria de a-i avea aproape pe copiii ce deja au fost prezenți și la alte ediții ale acestei tabere, dar și participanți noi pe care speră să îi integreze în activitățile Centrului de Cultură  “Brătianu”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea