Casa Județeană de Pensii a repartizat biletele de tratament balnear pentru pensionarii argeșeni

La sediul instituției s-a afisat repartiția biletelor de tratament balnear  pentru seria 11, datele de plecare fiind 26, 27, 28, 29 si 30 iulie 2015. Aceasta poate fi consultată și pe site-ul instituției, www.cjparges.ro.
Au fost alocate automat bilete de tratament în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara,  Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei.
Au rămas bilete nealocate  în stațiunile Bala, 1 Mai, Moneasa și Târgu Ocna.
Eliberarea biletelor se va face în perioada  10 - 16 iulie 2015 conform planificării care va fi anunțată telefonic  fiecărui beneficiar.
În  zilele de 17, 20, 21, 22 și 23 iulie  2015  se vor elibera  biletele nevalorificate  în perioada mai sus menționată, în raport de punctajul obtinut de fiecare solicitant care a formulat cerere si a optat pentru seria nr. 11, conform Ordinului nr. 62/09.02.2015 al CNPP  privind criteriile  de acordare a biletelor de tratament balnear. 
Persoanele indreptățite  la acordarea biletelor nevalorificate vor fi contactate telefonic.  Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie  2015  (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea