Constantin Dincă va coordona handbalul la C.S. Dacia Mioveni 2012

C.S. Dacia Mioveni 2012 şi-a propus deja obiectivele pentru noul sezon competiţional de handbal. Primul pas a fost făcut prin aducerea lui Constantin Dincă în stafful tehnic, cel care va coordona pregătirea lotului de handbal alături de Silvia Purice şi Ionuţ Tucă.
Profesorul antrenor Constantin Dincă, de fel din Caracal, a activat la Centrul Naţional de Excelenţă şi la Lotul Naţional de junioare ’96-’97, iar rezultatele obţinute până acum îl recomandă cu prisosinţă:
Turneul final al Campionatului European de junioare, Polonia 2013;
Turneul de calificare la turneul final al Campionatului European, Cehia 2013, locul 1, dar şi clasări onorabile la Turnee amicale internaţionale precum: locul 1 în Luxemburg în 2013, locul 1 în Franţa 2012, locul 1 în Muntenegru în 2012 şi acestea sunt numai câteva dintre rezultatele obţinute la acest nivel.
În perioada de antrenorat, Constantin Dincă a depistat şi promovat, la loturile naţionale şi în Liga naţională, sportive care au activat la renumite cluburi din ţară, precum S.C.M.Craiova, CSM Sebeş, Oltchim Rm. Vâlcea, Corona Braşov, HCM Baia Mare.
Handbalistele din lotul de junioare II, III, şi IV de la C.S.Dacia Mioveni 2012 au avut aşadar prima întâlnire cu stafful tehnic, iar pregătirea va fi una foarte intensă, având în vedere că se doreşte dezvoltarea unui pol handbalistic important la Mioveni.
,,Aş vrea, în primul rând, să-i mulţumesc doamnei antrenor Silvia Purice pentru rezultatele obţinute în anul competiţional care a trecut.  Însă nu trebuie să ne mulţumim doar cu atât. Noi ne dorim mult mai mult, ne dorim performanţă, ne dorim calificarea în turneul final şi clasarea în primele trei locuri.  Dar pentru îndeplinirea acestor obiective trebuie depusă multă muncă. Un sportiv nu se poate căli decât prin multă muncă.
Eu vă urez succes şi, nu în ultimul rând,  aş dori să-i mulţumesc domnului primar, care a înţeles ce înseamnă sportul în viaţa unei comunităţi”, a precizat Adrian Ştefan, preşedintele C.S. Dacia Mioveni 2012.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea