Comuna Merișani pune la bătaie peste un milion de euro pentru canalizare și o stație de epurare

Circa 1.200.000 de euro sunt puși ”la bătaie” de comuna Merișani pentru proiectarea, execuția și realizarea unui sistem de canalizare care va include și o stație de epurare în satul Merișani. Defalcat pe activități, obiectul contractului va cuprinde
1. Activități de proiectare și asistență tehnică: proiect tehnic, detalii de executie, caiete sarcini, verificare tehnica a proiectului, asistență tehnică din partea proiectantului, documentații obținere acorduri, avize și autorizații. 2.Execuție/ prestare/ lucrări/ proiect sistem de canalizare și stație de epurare în satul Merișani, comuna Merișani, județul Argeș.
TOTAL estimat, inclusiv cheltuieli diverse și neprevăzute: 5.282.852 lei – defalcat astfel: Proiectare (PT + DDE + CS + VT): 136.000 lei; Asistență tehnică: 67.940 lei; Investiție de bază + utilaje și echipamente tehnologice cu montaj: 4.529.900 lei; Organizare de șantier: 96.022 lei; Cheltuieli diverse și neprevăzute: 452.990 lei.
Cheltuiala se face din fonduri bugetare, criteriul după care se va face atribuirea fiind cel al prețului cel mai scăzut. Termenul limită de depunere a documentației este 28 iulie a.c.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea