C.J. Argeș investește peste 3 milioane de euro în utilaje pentru sortarea și compactarea gunoiului

# 80% din sumă este finanțată din fonduri europene nerambursabile
Suntem obligați să colectăm selectiv, suntem obligați să sortăm. Consiliul Județean Argeș nu aruncă, în acest caz, banii la gunoi. Îi cheltuie pe mașini și utilaje care să compacteze și să transporte  gunoiul în cadrul viitoarelor rampe de la Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel.
Obiectul contractului postat pe portalul de achiziții publice îl constituie ”furnizarea echipamentelor de colectare și transport a deșeurilor în județul Argeș”
• LOT 1 – Achiziționarea echipamentelor de colectare a deșeurilor
• LOT 2 – Achiziționarea utilajelor și echipamentelor de transport deșeuri
Scopul proiectului este reprezentat de completarea infrastructurii și a echipamentelor existente cu investiții care să conducă la asigurarea unui sistem de management integrat al deșeurilor la nivel de județ, prin care se va realiza atingerea standardelor minime pentru conformarea cu cerințele legislative ale UE referitoare la sectorul de mediu, precum și respectarea angajamentelor României asumate prin Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană.
Valoarea estimată fără TVA a investiției este de 4,246,681 RON, adică cca. 3 milioane de euro
Proiectul este finanțat prin POS Mediu 2007-2013 – cofinanțarea fiind asigurată în următoarele proporții: Fondul European de Dezvoltare Regională 80 %,  Bugetul de stat 18 % și Bugetul Local 2%
Pentru cei care doresc să se înscrie, ținând cont că este vorba de o afacere care folosește fonduri europene, condițiile sunt destul de restrictive. În primul rând, este vorba de Cifra de afaceri
Cifra medie de afaceri globală în ultimii trei ani trebuie să fie cel puțin egală cu suma de:
- LOT 1: 18.000.000 lei
- LOT 2: 9.000.000 lei
Tipul procedurii este cel de licitație deschisă, criteriul după care se va face atribuirea fiind cel al prețului cel mai scăzut.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea