”La PSD cresc cotizaţiile atunci când se iau pensiile”

# PSD - un partid îmbătrânit şi la propriu şi la figurat
Partidul Social Democrat, unul din cele mai vechi partide de la noi din ţară, de-a lungul timpului a dovedit a fi în graţiile celor mai în vârstă. Datele sociologice au arătat că majoritatea votanţilor PSD sunt trecuţi de prima tinereţe. Totodată, şi majoritatea membrilor de partid din PSD au o vârstă înaintată. Acest lucru îl dovedeşte şi afirmaţia făcută de purtătorul de cuvânt al PSD Argeş, Iustin Dejanu, care, într-o discuţie liberă, după o conferinţă de presă, lăudându-se cu cea mai mare organizaţie a pensionarilor PSD-işti, a afirmat că cotizaţiile PSD Argeş cresc în momentul când se iau pensiile.
”Nu ştiu dacă este un lucru cu care să te lauzi, dar dacă este să facem o analiză, lucrurile nu sună bine pentru PSD. Acest lucru s-a dovedit şi în toamna anului trecut, atunci când cei tineri au făcut diferenţa la alegerile prezidenţiale, ce-i drept, nu şi în Argeş. Totodată, membrii din organizaţia de tineret a PSD Argeş se vaită pe la colţuri că nu au loc să se afirme de cei mai bătrâni şi astfel PSD va fi etichetat ca un partid îmbătrânit”.
Am putea spune că aşa se explică şi datoriile imense pe care le are PSD. Dacă principalii sponsori ai acestui partid sunt pensionarii, ne întrebăm ce se va alege de acest partid în viitor dacă nu-şi schimbă această etichetă?! Iar acest lucru se pare că nu se doreşte, cel puţin în PSD Argeş, unde sunt propulsaţi la şefia partidului tot oameni învârstă.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea