Deputatul de Argeș Daniel Constantin își susține județul... ioc!

# Deși Argeșul avea un candidat serios pentru șefia Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare, Constantin a impus un candidat din Brăila

Lobby nebun pentru funcția de președinte la Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN). Favorit părea piteșteanul Radu Viorel, care lucrează în sistem din 1994, fiind director din 2008 la Direcția Supravegherea Utilizării Radiațiilor Ionizante din  CNCAN. Pentru susținerea  acestuia, senatorul Șerban Valeca s-a întâlnit până și cu primul ministru al României, Viorel Ponta. În zadar Ponta a promis că postul va reveni argeșeanului, pentru că Daniel Constantin, DEPUTATUL DE ARGES Daniel Constantin a venit cu omul său din Brăila. Care a și fost numit pe post.
Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: „Sunt nemulțumit că nu reușim să ne impunem la București. Vă dau un exemplu. Toată activitatea nucleară din România este controlată de Comisia Națională pentru Control al Activităților Nucleare. Până acum a fost președinte acolo un domn susținut de PC, dar a ieșit la pensie. În această comisie există mai multe direcții, iar una dintre ele este condusă de către Radu Viorel, din Pitești. El este super profesionist. Domnul Valeca a vorbit cu premierul Victor Ponta și i-a zis aceastuia varianta noastră, iar premierul a spus că așa rămâne. Dar după cinci zile, Daniel Constantin care este deputat de Argeș a făcut o nouă propunere care s-a acceptat pe loc. Acum președinte acolo este Gabril Petre, șef-dispecerat CEZ. Vă dați seama cât contează cuvântul Argeșului la București”.
Este clar că întâietate în fața candidaților din Brăila și din orice altă parte a țării, cu așa susținere a propriilor parlamentari, vom avea exact când vom auzi câinii lătrând în orașul învecinat locului de baștină al actualului președinte din Brăila. Adică la Giurgiu.
Mulțumiri domnului deputat de Argeș Daniel Constantin! L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea