Primarul Mioveniului, Ion Georgescu: ”Eu ştiu că şi Piteştiul îl susţine pe domnul Valeca”

Tumultul din PSD Argeş continuă în lupta pentru câştigarea preşedinţiei organizaţiei judeţene. Chiar dacă posibilii candidaţi nu ies la bătaie directă, aceştia trimit în faţă, într-un mod cât mai atent şi strategic, ca într-un joc de şah, pionii dar şi celelalte figuri reprezentative, care urmăresc, într-un final, mutarea de ,,şah mat”. După ce, în urmă cu două sătămâni, a ieşit într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei PSD Piteşti, Cristian Gentea, declarându-şi susţinerea pentru Florin Tecău la preşedinţia organizaţiei judeţene a PSD, săptămâna trecută, Ion Georgescu, preşedintele interimar executiv al PSD Argeş, a ieşit într-o conferinţă de presă a PSD, în care şi-a declarat susţinerea pentru Şerban Valeca la preşedinţia PSD Argeş.
Georgescu susţine că Valeca trebuie să candideze în primul rând pentru că este preşedintele interimar şi în al doilea rând pentru că este susţinut de majoritatea organizaţiilor din judeţ, chiar şi de Piteşti, susţine Ion Georgescu.
”Cred că va candida şi domnul Valeca. Fiind preşedintele interimar, vă daţi seama că de drept trebuie să candideze, mai ales că foarte multe organizaţii îl susţin”, explică Ion Georgescu posibila candidatură a lui Şerban Valeca.
Întrebat ce organizaţii îl susţin pe Valeca, preşedintele interimar executiv al PSD Argeş, Ion Georgescu a declarat că inclusiv organizaţia Piteşti îl susţine pe Valeca. Acesta a explicat că o voce nu reprezintă părerea unei întregi organizaţii.

”Nu ştiu dacă domnul Gentea a fost împuternicit de membrii organizaţiei să facă acele afirmaţii”

”Dacă vorbeşti cu Georgescu, nu înseamnă că este părerea întregii organizaţii PSD de la Mioveni. În momentul când vin cu o propunere, acea propunere se supune la vot. Dacă eu îl propun pe Dejanu, dau un exemplu, se votează şi se stabileşte pe cine susţine organizaţia Mioveni.
Nu ştiu dacă domnul Gentea a fost împuternicit de membrii organizaţiei să facă acele afirmaţii. Eu zic că majoritatea organizaţiilor PSD îl susţin pe domnul Valeca. În ceea ce priveşte organizaţia PSD Mioveni, pot să declar că îl susţine pe Valeca pentru că este din zonă, a trăit în zona respectivă, a lucrat în zona respectivă şi este cunoscut.
Eu ştiu că şi Piteştiul îl susţine pe domnul Valeca. Poate nu-l susţine o persoană, dar eu ştiu că majoritatea membrilor din Piteşti îl susţin”, a mai declarat Ion Georgescu.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea