Anul acesta, Termo Calor Confort a pierdut doar 302 clienţi

Săptămâna trecută, luni, 17.08.2015 a fost ultima zi în care se puteau depune cererile de debranşare de la sistemul centralizat de termoficare pentru anul acesta. Bilanţul solicitărilor pare îmbucurător pentru Termo Calor Confort, comparativ cu anii trecuţi, fiind înregistrate şi aprobate doar 302 cereri de debranşare. Dacă anul trecut au părăsit sistemul centralizat de termoficare circa 1.300 de abonaţi, anul acesta numărul celor care au renunţat la această utilitate oferită de Termo Calor Confort a scăzut simţitor de mult, la doar 302 de abonaţi.
De menţionat mai este faptul că, pe lângă aceste 302 cereri de debranşare aprobate, au mai fost înregistrate încă 175 de cereri pentru debranşare, dar acestea au fost respinse pentru că locuinţele respective pentru care se solicita debranşarea făceau parte dintr-o zonă unitară.
Această reducere de cereri în vederea debranşării de la sistemul centralizat de termoficare înregistrate anul acesta, comparativ cu anii trecuţi, se poate explica prin ieftinirea gigacaloriei cu 40 de lei, măsură luată anul trecut de către Primăria Piteşti în urma eficientizării sistemului prin construirea centralelor de cartier.
Chiar dacă numărul cererilor de debranşare de la sistemul centralizat de termoficare a scăzut, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru această societate a Consiliului Local Piteşti. Dacă la începutul anului 2010, furnizorul local de agent termic livra apă caldă şi căldură pentru 50.000 de apartamente, din toamna acestui an, Termo Calor  va mai funcţiona cu puţin peste jumătate dintre clienţii de la acea vreme, cu 25.500 de abonaţi.

”Anul acesta au fost aprobate 302 cereri pentru debranşare de la sistemul centralizat de termoficare şi  au mai fost înregistrate, dar respinse, pentru că făceau parte dintr-o zonă unitară, încă 175 de cereri. Anul trecut au fost 1300 de cereri de debranşare aprobate. În momentul de faţă, mai avem 25.500 de abonaţi”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, economistul şef al Termo Calor Confort.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea