Comesad Drumuri a câştigat licitaţia pentru reabilitarea a patru străzi din cartierul Craiovei

# Suma licitată pentru această investiţie se ridică la 28 de miliarde lei vechi
A fost adjudecată licitaţia pentru asfaltarea şi realizarea canalizării pluviale pentru patru străzi din cartierul Craiovei. Costul estimat al acestui proiect se ridica la suma de 37 de miliarde, însă concurenţa acerbă a făcut ca acest preţ estimat să scadă la 28 de miliarde, sumă pe care a licitat-o renumita firmă argeşeană în domeniul construcţiilor de drumuri, Comesad Drumuri.
Un lucru îmbucurător, am putea spune, în ceea ce priveşte câştigătorul licitaţiei, având în vedere reputaţia firmei despre care se cunoaşte că nu face rabat de la calitate chiar dacă profitul nu este foarte mare.
Astfel că, străzile din zona Craiovei, Octavian Goga, Maria Demetrescu, Ion Luca Caragiale şi  I. G. Valentineanu vor fi modernizate de cei mai buni drumari ai judeţului Argeş.
”Vorbesc despre aşa zisa Tarlaua 22, de fapt este platoul Craiovei, de la staţia de gaze, unde pe patru străzi: Octavian Goga, I.G. Valentineanu, Maria Demetrescu  şi Ion Luca Caragiale s-a adjudecat licitaţia de asfaltare şi canalizare pluvială pe o sumă de 28 de miliarde lei vechi. Noi, conform studiului, prevăzusem pentru această investiţie 37 de miliarde, dar a câştigat Comesadul cu 28 de miliarde”, a precizat viceprimarul Cornel Ionică
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea