Primarul Ion Gîrleanu invită toţi locuitorii, şi nu numai, să ia parte la sărbătoarea anului din Bogaţi

# Se fac ultimele pregătiri pentru Ziua Comunei Bogaţi # Sâmbătă, 29 august, are loc cea de-a VI – a ediţie a Zilei Comunei Bogaţi, ce va fi o petrecere bine organizată, conform primarului Ion Gârleanu

Sărbătoarea Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, din 29 august, reprezintă pentru cetăţenii comunei Bogaţi o zi plină de tradiţie şi o zi de reuniune. În această zi de mare sărbătoare, cetăţenii comunei Bogaţi îşi dau întâlnire în centrul comunei, în ,,Parcul Tineretului”, unde socializează şi pun la cale planuri pentru dezvoltarea comunei lor, alături de primarul lor, Ion Gîrleanu, principalul organizator al acestei reuniuni.
Şi anul acesta, primarul Ion Gârleanu va organiza, pe 29 august, sâmbătă, Ziua Comunei Bogaţi, sărbătoare care cinsteşte tradiţiile locale şi care oferă un bun prilej de întâlnire pentru toţi locuitorii comunei. Marea sărbătoare se află deja la cea de-a VI-a ediţie, iar edilul Ion Gârleanu le promite locuitorilor săi o petrecere pe cinste, plină de distracţie şi voie bună cu muzică de bună calitate şi pentru cei tineri, dar şi pentru cei în vârstă.
Programul va începe de la ora 16:00 cu o surpriză pentru cei mici din comună, şi anume cu darea în folosinţă a unui Centru de Zi, unde copiii din comună pot desfăşura diferite activităţi în acest edificiu.
Tot ca o surpriză şi ca un cadou pentru cei tineri din comuna Bogaţi, în aceeaşi zi va fi dat în folosinţă şi un teren de sport modern, cu gazon sintetic unde tinerii, şi nu numai, pot să desfăşoare diferite activităţi sportive.
Muzica şi voia bună va fi asigurată de celebrul ansamblu ,,Doina Argeşului”, dar şi de renumiţi interpreţi de muzică uşoară şi populară precum, Ilie Roşu, Sandra N, Cristina Neacşu, Valentin Grigorescu şi alţi interpreţi surpriză.
„Păstrăm această sărbătoare a noastră, începută în urmă cu şase ani, care reprezintă în primul rând un bun prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, dar şi un moment dedicat cinstirii tradiţiilor locale. Ne aflăm la cea de-a şasea aniversare a comunei şi, de ziua lor, le urez localnicilor sănătate, împlinire şi un trai mai bun!”, a declarat primarul Ion Gîrleanu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea