Simona Bucura Oprescu: ,,Singurul coleg care şi-a anunţat intenţia de a candida este Cătălin Rădulescu. Sper să mai fie şi alţi colegi…”

# Simona Bucura Oprescu: ”Preşedintele PSD Argeş trebuie să fie un coleg care cunoaşte bine partidul, să ştie în ce se bagă”
Simona Bucura Oprescu, preşedinta organizaţiei de femei a PSD Argeş, a ieşit săptămâna trecută într-o conferinţă de presă în care, printre altele, aşa cum ne-au obişnuit PSD-iştii în ultimul timp, s-a comentat şi pe marginea subiectului fierbinte din PSD Argeş şi anume cu privire la viitorul preşedinte al PSD Argeş.
Mai întâi de toate, aş vrea să precizez că Simona Bucura Oprescu face parte din rândul tinerilor PSD-işti care îndrăznesc să vorbească şi să-şi spună liber părerea, lucru rar întâlnit în PSD, atât la nivel judeţean, cât şi naţional. Prin lucrul acesta, Simona Bucura Oprescu a reuşit să se impună PSD într-un timp foarte scurt, partid pentru care a muncit în credinţă.
Dar revenind la subiectul iniţial, Simona Bucura Oprescu a declarat săptămâna trecută că îşi doreşte un preşedinte al organizaţiei judeţene PSD care să ofere garanţii.
Totodată, a mai declarat că îşi doreşte şi alte candidaturi pe lângă cea exprimată deja, a deputatului Cătălin Rădulescu, semn că această candidatură nu se încadrează în tiparul deputatului de Mioveni, Simona Bucura Oprescu.
,,Din punctul meu de vedere, preşedintele PSD Argeş trebuie să fie un coleg care oferă garanţii organizaţiei. Garanţia că perioada care va urma va fi o perioadă de construcţie, care va duce la câştigarea alegerilor locale şi parlamentare în 2016. Garanţia că va fi un preşedinte de organizaţie serios, care va respecta opinia fiecărui coleg, care va găsi soluţii astfel încât fiecare dintre membrii de partid, dintre colegii primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni, care în perioada aceasta trec printr-o perioadă de încercări deosebite, să fie respectaţi şi apăraţi. În acelaşi timp, îmi doresc la preşedinţia partidului un coleg care să ofere garanţia că odată ajuns preşedinte al PSD Argeş, în urma unei competiţii corecte, va avea abilitatea de a aduce armonie şi stabilitate în interiorul organizaţiei.
(…) Până în momentul acesta, singurul nostru coleg care şi-a anunţat intenţia de a candida este Cătălin Rădulescu. Sper să mai fie şi alţi colegi care vor face lucrul acesta.
Dintr-un anume punct de vedere vreau să vă spun că sunt de acord cu o declaraţie pe care colegul meu, domnul Ion Mînzînă, a făcut-o săptămâna aceasta şi anume că ”sunt unii care vor, dar nu pot şi unii care pot, dar nu vor”. Preşedintele PSD Argeş trebuie să fie un coleg care cunoaşte bine partidul, care, cu alte cuvinte, să ştie în ce se bagă”, a precizat deputatul Simona Bucura Oprescu, aproape singurul tânăr din PSD Argeş mai vocal.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea