Se pun în vânzare noile abonamente la Filarmonica Pitești

Începând de marţi, 1 septembrie a. c., Filarmonica Piteşti pune în vânzare, la sediul social din strada Craiovei nr. 2,  Casa Cărţii, etajul II, abonamentele pentru lunile septembrie-decembrie 2015 din stagiunea a noua, 2015-2016.
Conform  H.C.L. nr. 242/9 iulie a. c., preţurile abonamentelor noii stagiuni a instituţiei de concerte din subordinea Consiliului Local şi a Primăriei Municipiului Piteşti sunt următoarele: categoria A - 100 de lei, categoria B - 70 de lei. Și preţul biletelor a rămas acelaşi ca în stagiunile precedente: la categoria A un bilet este de 20 de lei, iar la categoria B, 15 lei. Un bilet la un concert extraordinar poate fi procurat cu 50 de lei, la categoria A, şi cu 30 de lei la categoria B. Un bilet pentru concert educativ este 5 lei.
La concertele Filarmonicii Piteşti studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor au reducere 50%. Elevii beneficiază de o reducere de 75% din preţul biletului.
Cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti, elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României care au activat cel puţin zece ani în domeniul cultural-artistic şi presă și sunt pensionari, persoanele cu handicap grav sau accentuat şi însoţitorul au acces gratuit la toate producţiile Filarmonicii Piteşti.
Primul concert al stagiunii 2015-2016 va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti joi, 17 septembrie a.c., alături de orchestra simfonică a instituţiei şi dirijorul permanent Tiberiu Oprea concertând, la vioară, Ştefan Horváth. În program, două lucrări celebre ale lui Ceaikovski (compozitor omagiat de instituție la 175 de ani de la naștere):  Concertul pentru vioară şi orchestră în Re major şi Simfonia nr. 5 in mi minor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea