“Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului”

# ANUNȚ IMPORTANT!!! În atenția meșterilor populari și producătorilor agricoli! Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni organizează în perioada 9 - 11 OCTOMBRIE 2015 “Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului” manifestare ce cuprinde Târgul Meşterilor Populari şi Sărbătoarea Recoltei.

La manifestare sunt invitaţi să participe producători agricoli şi meşteri populari din judeţ pentru a comercializa: fructe, legume, lactate, produse din carne, băuturi tradiţionale precum şi obiecte din creaţia proprie.  Locul desfăşurării evenimentului este centrul civic al oraşului, participanţii sunt aşteptaţi, Joi, 8 octombrie a.c., începând cu ora 10.00 pentru repartizarea locurilor de comercializare a produselor.
Astfel, avem rugămintea să mediatizați evenimentul în rândul producătorilor și meșterilor din comuna/orașul/municipiul dvs.

# CONDIŢII DE PARTICIPARE pentru meşterii populari:
- pe parcursul celor 3 zile, au obligaţia să prezinte demonstraţii de tehnică  populară în faţa publicului dar și produse finite pentru vânzare.
- meşterii populari au OBLIGAŢIA să îşi asigure cele necesare pentru desfacerea produselor: mese, scaune, corturi;
- meșterii populari vor primi gratuit cazare și o masă pe zi.

# CONDIŢII DE PARTICIPARE pentru producători:
- producătorii au OBLIGAŢIA să îşi asigure cele necesare pentru desfacerea produselor (mese, scaune, corturi);
- producătorii de alimente perisabile (carne, produse din carne și produse lactate, ș.a.) sunt obligați să dețină vitrine frigorifice, documente de însoțire, de calitate și garanție a mărfii.
- producătorii nu vor plăti taxă de participare, ci numai serviciile legate de salubritate și racordarea la rețeaua de curent.
- să fie producători primari (ei să fie cei care procesează produsele expuse spre vânzare) în gospodăria proprie;
- să posede certificatul de producător și certificatul de înregistrare la Direcția sanitară, sau alte acte: atestat de produs tradițional, certificat de produs ecologic, etc.
- să dețină documentele necesare.

Toți participanții sunt direct răspunzători de respectarea Legislației și Normelor în vigoare.
ORGANIZATORII îşi rezervă dreptul de a repartiza locaţiile de comercializare a produselor și de a selecta participanţii. Locurile vor fi repartizate joi, 8 octombrie, ora 10.00. Toți participanții vor respecta legislația în vigoare cu privire la comercializare și securitatea muncii, și vor avea în vedere respectarea condițiilor sanitar veterinare.
Sunt acceptaţi NUMAI comercianţii de produse tradiţionale. Nu se vor admite excepţii! Cei care doresc sa participe sunt rugaţi sa completeze fişa de înscriere şi să o trimită la tel/fax 0348.445.856 până la data de 29 septembrie, însoţită de copia certificatului de producător/atestatul de meşter popular.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea