Simona Bucura Oprescu este noul purtător de de cuvânt al deputaților PSD

Deputatul de Argeș Simona Bucura Oprescu va fi purtătorul de cuvânt al grupului social-democraților de la Cameră, a anunțat, lunea trecută, președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea. Simona Bucura Oprescu are 35 de ani şi este social-democrată de la vârsta de 16 ani. A fost cel mai tânăr consilier judeţean al tuturor timpurilor în Argeş, prima şi singura femeie vicepreşedinte de Consiliu judeţean pe care a avut-o acest judeţ şi primul deputat-femeie din Argeş, ales.
Simona Bucura Oprescu este președintele organizației de femei a PSD Argeș, soția prefectului Mihai Oprescu și fina de botez a comisarului european Corina Crețu.
„Au hotărât astăzi să aibă un purtător de cuvânt al grupului PSD de la Camera Deputaților. Este colega noastră de la Argeș, doamna Simona Bucura, și am cerut să lucreze foarte strâns cu doamna Gabi Firea, care este purtător de cuvânt la grupul senatorilor PSD și la partid”, a precizat Dragnea, după întâlnirea conducerii partidului cu deputații social-democrați, menționând că la ședință a participat și noul lider al grupului PSD din Senat, Mihai Fifor.
El a anunțat că miercuri o să aibă o întâlnire cu cele două colege pentru o „structurare mai bună” a comunicării. Liderul PSD a menționat că le-a vorbit colegilor de la Cameră despre prioritățile legislative care au fost anunțate public, precizând că a insistat pe ideea unei mai bune colaborări între cele două grupuri parlamentare. „Acesta a fost și motivul pentru care noul lider de la senatorii PSD a fost prezent astăzi la ședința grupului de la Camera Deputaților. Au stabilit un sistem de comunicare mai bun, mai eficient, între cele două grupuri, pentru că și unii și alții sunt membri PSD și este important să existe o coerență în circuitul legislativ”, a spus Dragnea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea