Deputatul PND Mihai Deaconu vine cu o veste bună pentru cadrele didactice

# Cadrele didactice şi personalul auxiliar ar putea primi bani pentru navetă de la bugetul de stat

Fost cadru didactic, deputatul PND Mihai Deaconu face parte din Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor,  de unde a militat de mai multe ori pentru drepturile profesorilor, dar şi pentru cele ale elevilor. Acum, deputatul Deaconu, la începutul acestei sesiuni parlamentare, aduce o veste bună pentru cadre didactice şi pentru personalul auxiliar, cei care au fost amăgiţi cu promisiunea decontării navetei. Deaconu spune că s-au adus nişte modificări legii prin care banii aceştia vor veni de la bugetul de stat. 
,,În data de 02 septembrie 2015, în şedinţa Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor, am votat pentru un raport de adoptare a propunerii legislative pentru completarea Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011 - Plx 432/2015 care are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea acestei legi în ceea ce priveşte finanţarea cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice din bugetul de stat, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată, prin bugetele locale, şi nu din finanţarea complementară aşa cum este în prezent. Tot prin această propunere se doreşte ca de acest drept să beneficieze şi personalul auxiliar.
Propunerea legislativă are avizul favorabil al Consiliului Legislativ şi al Consiliului Economic şi Social, urmând să fie supusă dezbaterii şi votului în plenul Camerei Deputaţilor”, ne-a comunicat deputatul PND Mihai Deaconu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea