De ce este elegant candidatul PNL la Primăria Pitești, Marius Postelnicescu, atunci când vine vorba de PSD?

# Răspuns: pentru că familia Postelnicescu este, de ani buni, pe ștatul de plată al PSD-ului # Corina Postelnicescu este director de instituție școlară, iar Marius Postelnicescu este administrator la S.C. Salubritate 2000 S.A.

Marius Postelnicescu este, fără doar și poate, un politician elegant, atât la propriu, dar și la figurat. O persoană echilibrată, cu o colecție de cravate demnă de invidiat, dar și cu o exprimare aleasă, bine calculată. Marius Postelnicescu poate reprezenta un model demn de urmat pentru generația tânără de politicieni. Domnia sa face parte din grupul celor trei (alături de Narcis Sofianu și Mihai Tudor) peneliști înscriși în cursa internă al cărei câștigător va oferi candidatul liberal la Primăria Pitești.

 

O parte a presei, și nu numai, a opinat însă că domnul Dorel (Marius Dorel Postelnicescu) nu este suficient de vocal pentru a bate un candidat PSD în cursa pentru Primărie, fie el Ionică, Pendiuc sau whatever. Și, probabil, nici nu va fi vreodată prea vocal. Pentru că familia Postelnicescu este, de ani buni, pe ștatul de plată al PSD-ului.
Consilier județean fiind, Marius Postelnicescu este obligat, prin lege, să depună anual declarațiile de avere și interese.  Iacă așa am aflat și noi, curioșii, că soția fostului șef de la Apele Române este, în continuare, directorul Grădiniței nr. 14 din Pitești. Și asta în condițiile în care, de ani buni, schimbarea guvernării duce la schimbarea conducerii instituțiilor de învățământ, inclusiv a directorilor adjuncți. La doamna Postelnicescu nu a fost cazul, domnia sa fiind salarizată pentru  funcția de director cu peste 277 milioane de lei vechi în anul 2014 și, se pare, cu peste 360 milioane la nivelul întregului  an 2015 ( probabil, am scris, pentru că declarația depusă  anul acesta are o vizibilitate execrabilă). Sub privirile binevoitoare ale conducerii Inspectoratului Școlar Județean pesedist, desigur.
Nici domnul Dorel Marius Postelnicescu nu o duce mai rău (nici mai râu, de fapt, dacă ținem cont că a susurat și pe la Apele Române), principala sa sursă de trai fiind cea de administrator la S.C. Salubritate 2000 S.A. Și ce? – s-ar putea întreba unii. Păi, nimic, doar că SC Salubritate 2000 SA Pitești are ca acționar unic Consiliul Local al Muncicipiului Pitești, unde PSD-ul conduce, sus și tare, cam de pe la Revoluție încoace. Așadar, candidatul din cursa internă a PNL pentru Primăria Pitești, care trebuie să se bată cu PSD-ul, este plătit de… Primăria Pitești. Și, impicit, cu acordul PSD-ului. Haideți, dom` Dorel   Marius Postelnicescu, no, acum suntem chiar convinși că nu veți înjura prea tare conducerea. Să nu vă audă șefii… de la PSD…
A.S.

CLICK AICI pentru vizualizare document

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea