”Sper ca, la anul, să fac o centură a Piteștiului, care să unească Autostrada cu Drumul Național Pitești-Drăgășani”

# Primarul din Moșoaia, Florea Ene, gândește un proiect fabulos

Primarul comunei Moșoaia, Florea Ene, muncește din greu în această toamnă, pentru a putea finaliza proiectele începute. Astfel, aproape a reușit să finalizeze lucrările de asfaltare a unei mari porțiuni de drum din zona restaurantului Magic. Lucrările la noua școală generală au avansat, constructorul având termen sfârșitul lunii octombrie pentru a finaliza acoperișul.

”Drumul ce pornește de la Magic a fost asfaltat atât din fonduri proprii, dar și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, prin Regia Județeană de Drumuri.  Am început, deasemenea, un proiect de reabilitare și amenajare a curții interioare a Primăriei, lucrăm la proiectul inițiat de introducere a rețelei de gaze în zona Stoenari”, ne-a declarat primarul comunei Moșoaia, Florea Ene.

Vreau să unesc Autostrada Pitești-București cu DN Pietști-Slatina

Un proiect mai mult decât îndrăzneț, gândit în biroul edilului șef al localității, este cel de construire, anul viitor, a unei centuri a Piteștiului, care să unească Autostrada Pitești-București cu Drumul Național Pitești-Drăgășani, care traversează Moșoaia. Florea Ene: ”Este vorba de un drum comunal, D.C. 155, care pleacă din Prundu, de la podul de ieșire spre Autostradă, și iese în Drumul Național prin satul Hințești. Sper să obținem punctaj pentru finanțare datorită faptului că drumul unește două rute importante de comunicație. Gândiți-vă ce avantaj poate reprezenta pentru cei cei ce trebuie să ajungă spre Drăgășani și nu vor mai fi nevoiți să tranziteze orașul Pitești.”
Iată că, în lipsa unei gândiri de anvergură a autorităților locale din Pitești, o comună învecinată va reuși, probabil prima, să ofere o variantă ocolitoare. Felicitări! L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea