Simulare de incendiu la Muzeul Județean Argeș

# Pompierii din cadrul ISU au intervenit cu un utilaj ușor, demonstrând că sunt bine pregătiți și instruiți pentru astfel de situații

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş prin Detaşamentul de Pompieri „Cpt. Puică Nicolae“,   a organizat, joia trecută,   la sediul Muzeului Judeţean Argeş din strada Armand Călinescu, numărul 44, un exerciţiu de testare a modului de intervenţie în caz de incendiu şi cutremur. Exerciţiul a presupus intervenirea cu o autospecială de apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu într-o sală la Muzeul Judeţean și, înainte de stingerea efectivă a presupusei surse de foc, evacuarea întregului personal din clădire. Presupusul incendiu a izbucnit la un transformator electric, însă pompierii şi-au făcut bine treaba şi au izolat focul.
Cornel Popescu, directorul Muzeului Judeţean Argeş: ”Este o ocazie foarte bună de a testa capacitatea de reacţie a grupei noastre de intervenţie pentru că angajaţii noştri sunt şi ei instruiţi şi pregătiţi pentru a acţiona în cazul unui incendiu.“ L.S.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea