Numai la Euro Tehno Group Pitești! Noul Touareg - începând de la 33.975 Euro + TVA

Ne bucurăm să vă putem anunța introducerea în ofertă a versiunii facelift a actualei generații Touareg. Touareg îmbină confortul oferit de un SUV de top cu performanțe offroad specifice autovehiculelor proiectate pentru teren dificil. Acum, Volkswagen împrospătează aspectul și tehnica modelului Touareg printr-o serie de măsuri menite să-i crească atractivitatea.
Modificări exterioare se regăsesc atât în partea frontală, cât și în cea din spate. Touareg este dotat acum standard cu faruri Bi-Xenon redesenate, funcția de iluminare dinamică la virare și LED DayLight rămânând opțională. În partea din spate: noi blocuri optice și o bandă cromată suplimentară în pachetul Chrome & Style. De asemenea sunt disponibile noi culori exterioare și modele de jante din aliaj ușor.
La interior întâlnim materiale și culori noi, comutatoare remodelate și iluminate acum cu alb (anterior roșu), decoruri și tapițerii noi.
La capitolul tehnologie, accentul a fost pus pe cele două propulsoare V6 TDI, modificate și dotate acum cu un catalizator SCR (Selective Catalytic Reduction) care permite îndeplinirea cerințelor aferente normei de emisii EU6. O altă noutate pentru V6 TDI: funcția coasting de decuplare a motorului de transmisie în momentele când nu există necesar de accelerație, pentru a utiliza energia cinetică și pentru a reduce astfel și mai mult consumul de carburant. Măsuri adiționale precum reglaje fine la nivelul caroseriei și introducerea de noi anvelope cu rezistență redusă la rulare au un efect benefic asupra randamentului energetic. Consumul versiunii de 204 CP s-a redus de la 7,0 la 6,6 l/100 km. Versiunea V6 TDI de putere superioară livrează acum 262 CP, consumul fiind însă redus de la 7,2 l/100 km (aferent versiunii anterioare 245 CP) la 6,6 l/100 km.
Noul Touareg este mai sigur datorită introducerii în standard a asistentului de frânare automată în caz de accident Multi Collision Brake.
Euro Tehno Group Pitești
B-dul Petrochimistilor, nr.34
Telefon: 0248.607.400
Telefax: 0248.607.413
E-Mail:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.eurotehnogroup.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea