Comesad Drumuri a câștigat o licitație de peste un milion de euro la Cuca

# Prestigiosul constructor s-a bătut cu cinci concurenți pentru adjudecarea lucrării
Opt kilometri de drum va trebui să modernizeze prestigioasa firmă Comesad, în urma câștigării licitației cu pricina organizată de Comuna Cuca.
Obiectivul de investiții “Modernizare drumuri comunale și drumuri de interes local în lungime de 8 km, în comuna Cuca, Județul Argeș”  a avut o valoare estimată totală a serviciilor și lucrărilor de peste 72 miliarde lei vechi, luîndu-se în calcul următoarele linii bugetare: contrucții și instalații = 6.414.342 lei, organizare șantier = 160.359 lei, cheltuieli diverse și neprevăzute = 641.434 lei respectiv in procent de 10%.  Valoarea aferentă cheltuielilor pentru diverse și neprevăzute, va acoperi după caz, cheltuieli cu servicii/lucrări care pot fi incidente pe parcursul derulării contractului.
Comesad Drumuri s-a bătut pentru lucrare cu încă cinci firme de profil, reușind să își treacă în portofoliu licitația de lucrări cu o sumă oferită de numai 47,5 miliarde lei vechi, adică aproximativ 66% din prețul evaluat de autoritatea contractantă. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea