Cătălin Bulf: ,,Înscrierea lui Băsescu a fost o veste foarte bună întrucât era nevoie în partid de o mână de fier”

Traian Băsescu s-a înscris în PMP. Fostul preşedinte acuză o parte din instituţiile statului de "încălcarea brutală a drepturilor omului"
”Singura soluţie pe care o am e să revin în politică. Voi rămâne un politician extrem de incomod.
Primul şi cel mai important motiv este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014.
O campanie furibundă de denigrare a celor două mandate pe care le-am avut la Cotroceni, negare a transformărilor prin care a trecut ţara noastră în acest interval de 10 ani, transformări extrem de importante care au consolidat statul de drept, şi de asemenea efortul uriaş pe care îl depun trusturi mass-media, dar spre surprinderea mea şi instituţii ale statului pe care le-am consolidat în timpul mandatelor, pentru discreditarea mea personală”, a declarat Traian Băsescu.
Președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, a anunțat vineri în conferinţa săptămânală de presă, că Traian Băsescu este oficial membru al Partidului Mișcarea Populară. Pentru membrii organizației din Argeş, înscrierea lui Băsescu a fost o veste foarte bună întrucât era nevoie în partid de o mână de fier. ”Mulţumim domnule preşedinte, sunteţi dovada clară că membrii Mişcării Populare îşi asumă şi îşi duc la îndeplinire întotdeauna declaraţiile politice. De astăzi, opoziția are comandant!” este mesajul transmis, cu această ocazie, de organizația PMP Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea