Elisaveta Tudose, primăriţa comunei Coşeşti, a îngropat securea războiului cu consilierii locali de la PNL

# Elisaveta Tudose: ”Important este că ne-am dat seama că am greşit, de ambele părţi, şi acum putem să facem din nou echipă.”
După îndelungi dezbateri, negocieri şi discuţii aprinse, iată că administraţia locală din Coşeşti reintră pe un făgaş normal, în care să se urmărească interesele cetăţenilor. Dacă săptămâna trecută am scris de conflictul aprins între primăriţa comunei Coşeşti şi consilierii locali PNL, săptămâna aceasta, iată, vă prezentăm viceversa articolului respectiv şi anume o împăcare de zile mari între consilierii locali PNL şi primăriţa comunei Coşeşti, Elisaveta Tudose, motivând dumneaei că a fost doar o dezbatere de idei şi că, într-adevăr, a fost puţin cam acidă în declaraţiile pe care ni le-a dat în ediţia numărului trecut al ziarului nostru.
,,Revin la articolul care a fost dat în ziarul dumneavoastră de săptămâna trecută. Vreau să vă spun că am îngropat securea războiului şi suntem din nou în relaţii destul de bune. Sper ca să nu mai avem parte de asemenea momente tensionate şi împreună să facem echipă pentru dezvoltarea comunei noastre.
Totodată, dacă vreun coleg s-a simţit jignit de declaraţiile mele mai acide pe care le-am dat în ziarul dumneavoastră, tot în ziarul dumneavoastră îmi cer scuze pentru ieşirea aceea mai dură.
Important este că ne-am dat seama că am greşit, de ambele părţi, şi acum putem să facem din nou echipă. Acel conflict a fost doar o dezbatere de idei, dar care din păcate a ajuns la altceva”, ne-a declarat Elisaveta Tudose, bucuroasă de această împăcare. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea