Senatorul Iani Popa nu are, în 2015, nicio interpelare, nicio întrebare, nicio declarație politică

# Zici că a trecut la PSD, dar e liderul liberalilor din Senat!

Senatorul Iani Popa este liderul grupului parlamentar al PNL din Senat, o demnitate importantă. CV-ul său este unul cu totul impresionant, studiile absolvite purtându-l pe senatorul argeșean prin toată țara, dar și prin afara acesteia.
Doctorand în istorie, cursuri la Paris, dar și la Pitești, Craiova, București – toate acestea l-ar recomanda pe senatorul argeșean pentru o volubilitate ieșită din comun. Iată câteva repere:
2011 - prezent, Universitatea Valahia, doctorand - istorie
2009 - Academia de Poliţie A.I Cuza, Colegiul Naţional Afaceri Interne
2008 - Institutul Diplomatic Român, Specializarea Relaţii Internaţionale
2007 - 2008, INA, Înalt funcţionar public
2005 - Ecole D'Administration, Paris, Formare specializată Prefect
2005 - INA, Formare specializată Prefect
2000 - 2001, Universitatea Piteşti, Managementul Traficului Rutier
1998 - 1999, Universitatea Craiova, Management financiar
1986 - 1992, Universitatea Piteşti, Electronică şi Telecomunicaţii

Ei bine, Iani Popa se pare că a intrat, față de activitatea puterii, în silentio stampa. Sau, pur și simplu, este de acord cu acțiunile guvernului Ponta. Cum scriam mai sus, a fi liderul grupului senatorilor liberali este o demnitate importantă. Demnitate care nu are, însă, darul de a-i încălzi pe argeșenii care i-au dat acestuia votul în 2012. Cum activitatea domniei sale în teritoriu este atât de redusă încât nu se poate spune mai nimic despre ea, am decis să investigăm activitatea din Senat a co-președintelui PNL Argeș. Desigur, aici lucrurile stau cu totul altfel: șase moțiuni de cenzură numai în anul 2015 (dintr-un total de 7, e drept), respinse toate. Numeroase inițiative legislative, însă acolo e greu să mai decizi dacă și cine a făcut ceva, pentru că părintele propriu-zis al inițiativei o dă, mai nou, la semnat, întregului său grup, ca să dea bine la toți la CV, vorba aceea.
Ei bine, în rest, putem spune că domnul senator a dat lovitura. Nicio interpelare, nicio întrebare, nicio declarație politică. La anul sunt alegeri, iar PNL Argeș țipă, așa cum stă bine unui partid de opoziție. Doar că țipă cu gura închisă. Așa este de tăcere, că nici membrii de partid nu mai știu încotro să o apuce.
Să fi bătut palma, senatorul Popa, cu PSD-ul? Ei, nuuu....
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea