Trei candidaţi PNL la Primăria Curtea de Argeş

# Toți cei trei provin din mediul de afaceri local

Liberalii argeşeni au început competiţia internă pentru fotoliile de primar. Pentru Primăria Curtea de Argeş trei candidaţi se vor lupta să fie susţinuţi de organizaţie în alegeri. Este vorba de Mădălin Marinescu, om de afaceri şi fost consilier judeţean, Valeria Genoiu, contabil şi fost director Electroarges dar şi Liviu Nicolae, om de afaceri.

Liviu Nicolae, director comercial I.P.E.E. ATI: ”Doresc să câștige cel mai bun!”

Liviu Nicolae este director comercial și acționar la prestigioasa firmă IPEE ATI din Curtea de Argeș. Acesta a fost înscris, mai mult cu forța, în cursa internă pentru o potențială candidatură la Primăria Curtea de Argeș.
Contactat de redactorii Atitudine în Argeș, Liviu Nicolae  a declarat: ”Cred că sunt alții mai buni ca mine care pot îndeplini cu succes această sarcină. Eu am mult de lucru aici, în firmă, trebuie să am grijă, în primul rând, de cei 200 de oameni care își primesc, de aici, salariul!”
Poate tocmai de aceea oamenii din Curtea de Argeș, liberalii în primul rând, îl doresc pe Liviu Nicolae în cursa pentru Primărie. Pentru că are grijă de oamenii pe care îi conduce.
Vom reveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea