Cătălin Bulf, liderul Mișcării Populare Argeș, atac dur spre vârful Consiliului Județean Argeș

# Cătălin Bulf: ”Pesediştilor încă le este frică de Constantin Nicolescu.”

Liderul Mișcării Populare Argeș a comentat săptămâna politică recent încheiată  în termeni duri. Acesta s-a referit în special la consilierii județeni din arcul puterii, care au lipsit în masă de la ședința extraordinară de Consiliu Județean, ședință  în care trebuia să se voteze dacă instituția se constituie parte civilă împotriva fostului șef, Constantin Nicolescu.
Cătălin Bulf: ”Aşa cum am afirmat în urmă cu câteva săptămâni, pesediştilor încă le este frică de Constantin Nicolescu. Avem dovada chiar în ultima săptămână. La solicitarea  DNA ca C.J. Argeş să se constituie parte civilă în dosarul Consultanţa, bravii noştri consilieri judeţeni au dat bir cu fugiţii. Le-a fost frică şi să ia la cunoştinţă. De vot nici nu mai poate fi vorba. Au făcut pe ei! Nu întîmplător a crescut consumul de hârtie igienică la CJ în ziua respectivă.”
Despre Constantin Polexe, liderul MP Argeș a declarat: Omul îmi schimbă percepţia despre univers. Aşa cum e, Polexe este de pe altă planetă.  Şi spun asta pentru că niciun politician de pe pământ nu ar putea spune: „Din păcate, s-a respectat legea”. Ăştia sunt oamenii cu care elaborăm şi susţinem politicile româneşti la Bruxelles! Vino bunăstare!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea