Adrian Bughiu, întâlnire cu președintele rețelei internaționale AIESEC

Luni, 19 octombrie 2015, Adrian Dumitru Bughiu, secretar de stat pe probleme de tineret s-a întălnit la sediul Ministerului Tineretului și Sportului cu Ana Saldarriaga, Președintele rețelei internaționale AIESEC și Bogdan Manea, reprezentantul AIESEC în România.
Ana Saldarriaga, este Președintele rețelei internaționale AIESEC în mandatul 2015-2016 și vizita sa în România a fost ocazionată de desfășurarea conferinței internaționale EuroCo. Dânsa s-a aflat în București în perioada 15-20 octombrie și după căteva întălniri avute cu Administrația Prezidențială, Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Ministerul Afacerilor Externe a urmat și întâlnirea de lucru de la Ministerul Tineretului și Sportului cu Secretarul de Stat pe probleme de Tineret, Adrian Dumitru Bughiu.
În cadrul întălnirii, Președintele AIESEC a mulțumit pentru deschiderea arătată, a prezentat viziunea și misiunea AIESEC atât la nivel global cât și la nivel național, punctând dorința ca AIESEC, una dintre cele mai mari organizații mondiale de studenți să devină, în cel mai scurt timp, un partener tradițional al Ministerului Tineretului și Sportului, în derularea de proiecte în comun, atât la nivel național cât și internațional.
Secretarul de Stat, Adrian Dumitru Bughiu, i-a asigurat pe invitați de sprijinul și suportul ministerului, declarând următoarele Misiunea AIESEC și anume dezvoltarea potențialului de lideri în cadrul tinerilor prin experiențe practice de învățare și prin stagii internaționale de voluntariat sau practică plătită, cât și facilitarea accesului companiilor și organizațiilor la tineri cu potențial la nivel global, este o misiune în fața căreia Ministerul Tineretului și Sportului nu poate sta indiferent. Am identificat și vom iniția, în premieră pentru minister, o colaborare atât cu AIESEC Internațional cât și cu AIESEC România, în favoarea tinerilor din România, dornici de implicare și dezvoltare. 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea