Deputatul PND Mihai Deaconu, activitate intensă în Parlament

Ne-am obişnuit să vedem în Parlament o desfăşurare de forţe doar atunci când DNA-ul cere ridicarea imunităţii parlamentare a vreunui  ales. Atunci observăm în Parlament o mobilizare de forţe majore, cruci făcute, mir şi rugăciuni intense. Nu vedem acest lucru şi când este vorba despre un proiect pentru ţară.  Însă nu toţi parlamentarii îşi urmăresc doar interesele personale. Sigur, sunt cazuri aproape singulare, dar trebuie se ne bucurăm că mai există şi astfel de oameni care ne reprezintă în Parlament. Un exemplu în acest sens este Mihai Deaconu, deputat PND. De la începutul noii sesiuni parlamentare, deputatul Mihai Deaconu a avut o activitate intensă. Fie că vorbim de proiecte de legi, fie că vorbim de luări de cuvânt, Mihai Deaconu a devenit din ce în ce mai vizibil în Parlament.
,,Am căutat să fiu cât mai mult prezent, atât la tribună, cât şi din punct de vedere al proiectelor legislative. Am ieşit de mai multe ori la tribună în această sesiune parlamentară pentru a prezenta colegilor mai multe propuneri legislative. De asemenea, săptămânal am susţinut câte o declaraţie politică în care am prezentat problemele actuale. Am reuşit prin susţinere, în calitate de cosemnatar, să trecem două propuneri legislative, atât de Senat cât şi de Camera Deputaţilor. Aceste două propuneri legislative sunt foarte importante pentru învăţământ atât pentru cadrele didactice care fac naveta cât şi pentru copiii preşcolari defavorizaţi. Unul se referă la obţinerea plăţii de către cadrele didactice navetiste a banilor cheltuiţi pe navetă de la bugetul de stat, iar celălalt se referă la acordarea de tichete în valoare de 50 lei lunar copiilor preşcolari defavorizaţi pentru a avea rechizite şi tot ce mai este necesar la grădiniţă.
De asemenea, mai am două propuneri legislative unde sunt singurul iniţiator. Una se referă la schimbarea legii studiilor universitare ce aduce avantaje sub-inginerilor, iar celălalt este un proiect de lege ce vizează modificarea regulamentului în Camera Deputaţilor ce are să îndrepte viciile de  procedură care au creat acele animozităţi cu privire la reţinerea şi arestarea Elenei Udrea”, a declarat deputatul PND Mihai Deaconu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea