A apărut un nou număr din „Bibliosphere”

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș vă semnalează apariția unui nou număr al Buletinului informativ ”Bibliosphere” al ANBPR (Asociația Națională a Bibliotecarilor și a Bibliotecilor Publice din România) – Filiala Argeș. Revista are o apariție trimestrială și  urmărește promovarea profesiei de bibliotecar și a activităților care au loc în bibliotecile publice din județ.
Filiala Argeș a ANBPR, sub egida căreia apare această revistă, își desfășoară activitatea în sediul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș și reprezintă una dintre cele mai puternice structuri a ANBPR, având în componența sa 155 de membri înscriși, bibliotecari din cadrul Bibliotecii Județene Argeș și din bibliotecile publice din județ.
Din noul număr al revistei ”Bibliosphere” (nr. 3/2015), am extras câteva titluri de articole de interes pentru comunitatea bibliotecarilor argeșeni și nu numai: Editorial: ”Împreună”
Ghidul bibliotecarului debutant: ”Dezvoltarea colecțiilor de bibliotecă - Deselectarea publicațiilor II”; Activiti in biblioteci: ”Atelierul de pictură pe sticlă ”Icoana din sufletul copilului”, Săpata - Ediția a VI-a”, ”Voluntariatul - o oportunitate pentru viitor”, ”Tinerii – factori decizionali în dezvoltarea societății actuale”, ”Ediția a IX-a a ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș”, ”Amintirile boierului Bălăceanu Stolnici, depănate la Biblioteca Județeană Argeș”; Biblionews: ”Știați că?”, ”Aniversările și comemorările anului 2015 în județul Argeș octombrie - decembrie”; Portret de bibliotecă: ”Biblioteca Comunală Teiu se prezintă”.
Sabina BUSUIOC

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea