Directorii Muzeului Județean și Bibliotecii Județene Argeș au participat la Conferinţa Naţională a Managerilor Culturali

În perioada 31 octombrie - 01 noiembrie 2015, Lect. univ. dr. Cornel Popescu, manager al Muzeului Județean Argeș şi dl. Octavian Sachelarie, directorul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu”, au participat la Conferinţa Naţională a Managerilor Culturali-ediţia a 2-a, la Biblioteca Națională a României.
Conferința Națională a Managerilor Culturali este cea mai importantă reuniune a managerilor din instituțiile publice de cultură, a antreprenorilor culturali din mediul independent din România, a experților în domeniul managementului cultural-artistic, precum și a reprezentanților autorităților.
Scopul întâlnirii a fost consolidarea unor obiective comune și a unor direcții de acțiune pentru dezvoltarea ofertei culturale în România. Evenimentul a fost inițiat în 2014 și a devenit o platformă de dezbateri și dialog asupra problemelor actuale întâlnite în managementul organizațiilor culturale publice și private.
Evenimentul a fost organizat de Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală din cadrul Ministerului Culturii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea