Noua generație Audi A4 este acum la Euro Tehno Group

# Vă invităm la drive-test! # High tech all the way - Noul Audi A4 și A4 Avant
Noua generație Audi A4 reprezintă o sinteză fascinantă între tehnologie și estetică. Toată tehnologia prezentă pe cea mai bine vândută familie de modele a mărcii a fost redefinită pentru a stabili încă o dată un punct de referință în segment.
Un bun exemplu al acestui aspect este reprezentat de aerodinamicitate: modelul A4 Limuzină oferă cel mai bun coeficient aerodinamic din clasa sa: cu o valoare de 0,23. Sistemele de asistență și infotainment se remarcă prin calitatea extraordinară. Noua generație de motoare TFSI în 4 cilindri beneficiază de noi metode de combustie, stabilind noi referințe la capitolele: consum de carburant, emisii și performanțe.
Printre cele mai reprezentative soluții tehnologice ale noului A4 se enumeră Audi virtual cockpit, faruri Audi Matrix LED, Audi smartphone interface, Band & Olufsen Sound System cu 3D Sound, Audi phone box cu încărcare wireless, head-up display, cât și noile sisteme de asistență și servicii Audi connect.

Informație și fascinație: Audi virtual cockpit și MMI

Aici, accentul este pus pe două inovații: sistemul opțional Audi virtual cockpit – instrumentele de bord complet digitale cu ecran LCD de 12,3” afișează cele mai importante informații la rezoluție înaltă, cu un grad înalt la detalii și efecte sofisticate.
Conceptul de control MMI din consola centrală reprezintă un alt nou feature având rolul de element central de control. Sistemul infotainment de top, navigația MMI plus cu MMI touch și display-ul generos de 8,3 inci oferă un touchpad amplasat pe butonul rotativ pentru introducerea de caractere și pentru funcția de zoom. Întreaga logică de control MMI este similară cu cea a unui smartphone, incluzând și o funcție inteligentă de căutare free-text.

Motoare puternice cu patru și șase cilindri

Noile Audi A4 și A4 Avant vor dispune la lansare de șapte motorizări, trei TFSI și patru TDI. Puterile acestora au crescut semnificativ și variază între 110 kW (150 CP) și 200 kW (272 CP), iar consumul de carburant a fost redus cu până la 21%. A4 2.0 TDI ultra consumă în medie doar 3,7 litri de motorină pe 100 kilometri și emite doar 95 grame de CO2 pe kilometru; valorile corespunzătoare pentru modelul Avant sunt 3,8 l/100 km și 99 g CO2/km. Toate motoarele îmbină eficiența înaltă cu puterea sportivă. Acest lucru se remarcă mai ales în cazul celor două motoare 3.0 TDI cu 6 cilindri.
Noul Audi A4 dispune de o revoluționară inovație pentru motoarele pe benzină: unitatea 2.0 TFSI ultra cu 140 kW (190 CP) utilizează o metodă de combustie complet nouă, deosebit de eficientă, asigurând un consum de carburant de doar 4,8 litri pe 100 kilometrii și emisii de CO2 de doar 109 g/km; valorile corespunzătoare pentru modelul Avant sunt 5,0 l/100 km și 114 g CO2/km. Pe parcurs va fi lansată și o versiune g-tron a cărei metodă de propulsie utilizează gazul natural sau Audi e-gas – combustibilul produs în mod sustenabil de Audi. S tronic, tiptronic și transmisie manuală

Audi A4 și A4 Avant reprezintă puncte de referință în clasa lor grație numeroaselor sisteme de asistență. Pentru mai multe detalii si pentru drive-test, va asteptam la Showroom-ul Audi Euro Tehno Group- Pitesti,B-dul. Petrochimistilor Nr. 34, Tel. 0248 607 401, e-mail. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea