Anunț important de la Primăria Băbana. Cetățenii care își plătesc taxele locale până la sfârșitul anului sunt scutiți de penalități

Iată că Primăria Băbana vine cu o propunere interesantă pentru propriii locuitori. Astfel, cetățenii care au restanțe la bugetul local al primăriei Băbana, sunt scutiți de plata penalităților  dacă își plătesc datoriile până la data de 30.12.2015, conform HCL nr. 70/2015.  Mai pe românește, edilii au decis ca oamenii comunei să nu fie taxați suplimentar în niciun fel dacă vin să își achite dările până la sfârșitul anului. Pentru mai multe informații, cetățenii sunt invitați să apeleze  la tel. 0248/767001.
Bebe Ivan, primarul localității: ”Este o inițiativă care a primit voturile Consiliului Local în luna octombrie a acestui an. Oamenii care plătesc, până pe data de 30 decembrie, impozitele, nu sunt supra-taxați. Este o măsură socială, care însă este menită să asigure fonduri pentru derularea activității instituției dar care urmărește și instaurarea unei anumite discipline fiscal. Sperăm ca oamenii să se bucure de decizia noastră și să se conformeze.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea